Onderhoud heftrucks en andere warehousing machines

Onderhoud aan uw heftruck ? Wij lossen dat voor u op !

 

Onderhoud heftruck is vaak een kostenpost die de pan uitrijst. Als ondernemer wilt u graag uw kosten zo laag mogelijk houden. Op de kosten voor onderhoud van uw heftrucks en intern transport kunt u gemakkelijk geld besparen. Hoe? Door Heftruck BV/Langhout Heftrucks de service te laten verzorgen.

 

onderhoud heftruck

Gespecialiseerde onderhoud monteurs

Een heftruck wordt dagelijks belast met wisselende omstandigheden. Regelmatig en preventief onderhoud is daarom essentieel. Wij nemen u dit graag uit handen voor al uw warehousing machines. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in electro en electronica van alle soorten machines, waaronder: elektrische pallettrucks, orderpickers, stapelaars en elektrische heftrucks (zowel AC als DC). Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud aan uw verbrandingstruck. Na een onderhoudsbeurt is uw heftruck weer als nieuw en kunt u er weer geruime tijd mee vooruit.

 

Keuring

 

Service - BMWT keur  BMWT

 Sinds 1996 is het Arbotechnisch verplicht uw heftruck jaarlijks te laten keuren.

Heftruck BV/Langhout Intern Transport is hiervoor als 1 van de weinigen in noord Nederland gecertificeerd door brancheorganisatie BMWT en geauditeerd door de TUV om deze keuringen uit te voeren.

 

 

 

Service - VCA gecertificeerdVCA

We keuren uw heftruck op locatie, zodat uw bedrijfsvoering er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Al onze monteurs zijn getraind en gecertificeerd om de jaarlijkse keuringen uit te voeren, tevens is een ieder in het bezit van VCA.