Heftruck BMWT keuren

heftruck reparatie Heftruck keuren BMWT

'Een heftruck BMWT keuren combineren we eigenlijk altijd met een onderhoudsbeurt. Op deze manier werken we efficiënt. Daarom zijn ook bijna al onze monteurs BMWT keurmeester.'

De ARBO-wet verplicht werkgevers hun heftruck BMWT te laten keuren door een deskundig persoon. Deze keuringen gelden voor elke gebruikte machine, installatie, apparaat en zelfs gereedschap. Dus ook voor uw intern transport. Een veilige ondergrens is één maal per jaar je heftruck BMWT te laten keuren. Een keuring wordt altijd uitgevoerd door een deskundig persoon en na het keuren van de heftruck ontvangt u een keuringsrapport.

Hoe gaat onze monteur te werk bij een onderhoud- en keuringsbeurt?

Wanneer de truck/machine voldoet aan de wettelijk getelde eisen is deze ’goed gekeurd’ en zal de keurmeester een sticker op uw machine plakken die aantoont dat de machine gekeurd is. Ook kunt u hierop zien wanneer uw machine weer opnieuw gekeurd moet worden.

Het kan ook zijn dat uw machine wordt afgekeurd. In dat geval zullen onze keurmeesters altijd met u overleggen of het zinvol is om tot reparatie over te gaan.

Wat kunt u bij ons BMWT laten keuren: